Politica de confidențialitate

Termeni si Conditii Generale de utilizare a portalului az-turism.ro

1.Terminologie folosita:

Portalul este ceea ce poate fi regasit la adresa web www.az-turism.ro , va este oferit de SC Eurotravell Business SRL si va fi in continuare denumit portal. SC Eurotravell Business SRL este administratorul portalului si va fi regasit in continuare ca az-turism Furnizori de servicii sunt tertele persoane fizice si juridice (hoteluri, pensiuni, agentii de turism, etc ) care hotarasc sa-si publice anunturile de servicii prin intermediul portalului. Utilizator este orice persoana fizica sau juridica ce utilizeaza portalul in cautarea serviciilor oferite de furnizorii de servicii

2.Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest portal sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest portal in niciun fel. Portalul isi rezerva dreptul de a modifica orice material si/sau informatie aferente termenelor si conditiilor, cu aducerea respectivelor modificari la cunostinta utilizatorilor, prin publicarea pe portal.

3.Serviciile az-turism

az-turism va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si contacta  diferite servicii turistice, bilete de avion, pentru a efectua rezervarea dorita. Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din portal avand posibilitatea de a efectua rezervari de servicii turistice direct de pe portal, cat si plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plati on-line. Portalul  nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de servicii turistice sau alte servicii si nu garanteaza in niciun fel acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest portal.

4.Informatiile publicate pe portal

az-turism ofera prin intermediul portalului informatii cu titlu general, cu scop consultativ si va rugam sa luati in calcul faptul ca informatiile publicate pe portal pot fi modificate oricand. Este foarte important sa verificati cu furnizorul de servicii turistice, sau cu agentia de turism, ca informatiile aparute pe portal sunt de actualitate. Asadar, az-turism nu garanteaza ca informatiile de pe portal ( tarifele, descrierile sau datele) nu pot avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta. Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe portal sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati paginile de internet (site-urile) oficiale ale furnizorilor de servicii .

5.Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Când vă oferim serviciul, informaţia pe care o transmitem este bazată pe informaţiile pe care Furnizorii de servicii ni le transmit nouă, asadar furnizorii sunt exclusiv responsabili pentru actualizarea informaţiilor referitoare la preţuri, disponibilitate şi alte informaţii care sunt publicate pe portalul nostru. Deşi utilizăm aptitudini corespunzătoare şi grijă în executarea serviciilor noastre, nu vom verifica dacă şi nu garantăm că toate informaţiile sunt exacte, complete sau corecte, nici nu putem fi făcuţi răspunzători pentru orice eroare (incluzând erori tipografice sau evidente), orice întreruperi (fie că se datorează oricărei defectări (temporare şi/sau parţiale), reparaţii, actualizări sau întreţineri ale portalului nostru sau altele, pentru informaţii inexacte, înşelătoare sau neadevărate, sau netransmiterea informaţiilor. Fiecare Furnizor de servicii rămâne responsabil tot timpul pentru exactitatea, integritatea şi corectitudinea informaţiilor (descriptive) (incluzând preţuri şi disponibilitate) prezentate pe portalul nostru. Portalul nostru nu constituie şi nu ar trebui să fie privit ca o recomandare sau susţinere a calităţii, nivelului serviciilor sau clasificarea oricărui furnizor de servicii (sau facilităţile sale, locul, produsele sau serviciile) făcut disponibil. Serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pentru utilizarea personală şi non-comercială. De aceea, nu aveţi permisiunea de a revinde, a utiliza legaturile, folosi, copia, monitoriza, afişa, salva sau reproduce orice conţinut sau informaţie, software, rezervări, bilete, produse sau servicii disponibile pe portalul nostru pentru orice activitate sau scop comercial sau competitiv. La momentul navigarii dvs. in portal, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu furnizorii de servicii  pentru detalii complete.

6.Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a lua legatura cu furnizorul de servicii, online, in scris sau telefonic. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni , cerinte pe care trebuie sa le aflati de la furnizorul de servicii. 7.Plata Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe portal si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri,pensiuni, etc  la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata direct catre furnizorul de servicii.

8.Utilizarea portalului az-turism nu este responsabil pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza portalul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

az-turism nu garanteaza ca portalul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

9.Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita): – responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs . – aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice – garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membri familiei dvs. – neutilizarea portalului  in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase. – interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii – obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul portalului  cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in portal.

10.Informatii transmise de portal catre dumneavoastra (ziar electronic,newsletter)

Puteti subscrie la ziarul electronic (newsletter) , care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

11.Interzicerea accesului pe portal

az-turism isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe portal fara o notificare prealabila.

12.Responsabilitatea az-turism

az-turism nu este responsabil pentru pierderile indirecte rezultate din utilizarea defectuoasa a portalului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe portal.

13.Legaturi catre alte pagini web sau portaluri

Portalul  poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. Portalul nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate . Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de az-turism. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

14.Forta Majora

az-turism  nu este responsabil in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta az-turism sau furnizorii sai.

15.Modificari asupra portalului

az-turism poate modifica design-ul sau continutul portalului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale portalului.

16.Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul portalului apartin az-turism. Materialul continut pe portal este proprietatea az-turism sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele az-turism precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in portal sunt marci inregistrate ale az-turism sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe portal pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Nu aveti niciun drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate. Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe portalul  nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. Portalul utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti sau scrise direct de acestia si nu poate controla sau verifica originea acestora. az-turism va retrage imediat din portalul sau orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

17.Confidentialitate

Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre az-turism sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulate mai jos :

18.Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate arata cum az-turism colecteaza si utilizeaza datele personale pe care le furnizati pe portalul nostru az-turism.ro. De asemenea, descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie în ceea ce priveste folosirea de catre az-turism a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care îi puteti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le corectam sau sa le stergem. Daca aveti întrebari în legatura cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ni le adresati prin email sau in scris la adresele mentionate in pagina de contact. Az-turism nu divulga altor terte persoane datele personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.

19.Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, az-turism  va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs. Conform Legii nr. 677/2001, dvs. beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

20.Dezvaluirea informatiilor personale

Vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti asa cum este descris mai sus în aceasta politica de confidentialitate. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale az-turism.

21.Securitate

az-turism se preocupa sa ofere o protectie ridicata a datelor personale salvate pe sistemele propri. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nicio informatie transmisa via Internet nu este în totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci când înregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim.

22.Legaturi catre alte web site-uri

Portalul  nostru poate include legaturi catre alte pagini de internet (web site-uri) a caror politica de confidentialitate difera de cea a az-turism. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste pagini de internet, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Declaratia de confidentialitate a az-turism nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele pagini de internet. Va încurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarei pagini de internet (web site)  pe care îl vizitati.

23.Jurnalizare

Cand utilizati portalul nostru, colectam si stocam automat anumite informatii in jurnalele de pe server. Acestea includ:
  • detalii despre paginile accesate si interogarile de cautare;
  • adresa IP;
  • tipul de browser, limba acestuia, data şi ora solicitarii dvs. si adresa URL de referinta;
  • cookie-uri care pot identifica în mod unic browserul dvs. precum si filtrele utilizate in portal la cautarea ofertelor pentru a va ajuta prin precompletarea lor atunci cand reveniti in portal sau accesati si alte pagini din portal.

24.Cum utilizam informatiile pe care le colectam

Folosim informatiile pe care le culegem pentru a oferi, a administra, a proteja si a imbunatati serviciile, pentru a proteja utilizatorii si compania Eurotravell Business. De asemenea, folosim aceste informatii pentru a va oferi o buna experienta in utilizarea serviciilor noastre si pentru a va personaliza ofertele turistice. Folosim informatiile culese din cookieuri pentru a va imbunatati experienta in utilizarea serviciilor noastre. De exemplu pentru a precompleta o cerere de oferta personalizata sa va fie mai usor de completat si trimis o cerere. Cand contactati az-turism telefonic, email sau chat online, pastram o inregistrare a comunicarii dumneavoastra pentru a ajuta la rezolvarea oricaror probleme pe care le-ati putea intampina pe parcursul colaborarii noastre. Putem sa utilizam adresa dvs. de email si numarul de telefon completate in formularele de inregistrare pentru a va informa despre serviciile noastre pentru a va trimite documentele de calatorie si pentru a va contacta in orice situatie necesara pentru o buna experienta in utilizarea serviciilor noastre.

25.Colectarea de date cu caracter personal

az-turism poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Formularele de inregistrare comanda si inregistrare a cererii de oferta prezentate pe portal solicita informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta precum si informatii necesare pentru efectuarea rezervarilor hoteliere si emiterea biletelor de avion. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
  • Pentru a livra serviciile si produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
  • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale portalului.
 

26.Ziar electronic

Utilizatorii care s-au abonat la ziarele electronice trimise de catre portal, se pot dezabona prin click pe legatura de dezabonare trimisa odata cu mesajul email.

27.Probleme sau întrebări

Orice probleme legate de portalul nostru vor fi luate în serios şi vom încerca să le rezolvam. Pentru orice alte întrebari legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveţi probleme sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactati. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra specificata in pagina de contact .

28.Modificari ale acestei politici de confidentialitate

Daca modificam aceasta politica de confidentialitate în moduri care va afecteaza datele personale de identificare pe care le-am colectat pe portalul nostru, vom publica acele modificari în acest spatiu si va vom sfatui în legatura cu optiunile pe care le aveti ca rezultat al acelor modificari.

29.Politica de Securitate

az-turism utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. az-turism se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a az-turism. Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita. az-turism asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.

30.Modificari ale Termenilor si Conditiilor

az-turism isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui portal, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe portal din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui portal dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari. 31.Legea guvernanta Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si az-turism si este guvernat de legile din Romania.
  1. Politica de recenzii

Oricine poate scrie o recenzie pozitiva sau negativa despre unitatile de cazare postate pe az-turism.ro. Pentru a scrie o recenzie negativa , trebuie sa faceti dovada perioadei in care ati fost cazat. Asadar, dupa ce ati scris recenzia, va rugam sa trimiteti la info@az-turism.ro, o copie a facturii, bonului fiscal sau a oricarei alte forme de plata catre unitatea de cazare despre care scrieti recenzia negativa.