Az-Turism s-a nascut din dorinta de a oferi turistilor o gama larga si completa de oferte si optiuni de calatorie. Fie ca planificati o calatorie de afaceri, o vacanta sau o scurta evadare la sfarsit de saptamana, dorim sa va oferim toate optiunile de actualitate din Romania, Europa si de ce nu, din intreaga lume. Venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama larga de oferte, menite sa satisfaca dorinte cat mai diverse: de la apartamente in regim hotelier, unde sa va simtiti in cel mai scurt timp ca acasa; pensiuni cu peisaje pitoresti si gazde primitoare, la hoteluri de 5 stele cu tot confortul oferit de acest statut.

Az-turism doreste sa se ocupe de toate detaliile de planificare ale unei calatorii, pentru a reduce costurile si timpul alocat finalizarii tuturor detaliilor, cum ar fi transportul la destinatie. La noi gasiti bilete de avion la preturi imbatabile si serviciul rent a car pentru pasionatii de condus si care doresc o mai mare libertate de miscare decat o poate oferi permanentul stres de a comanda un mijloc de transport.

Echipa noastra este formata din oameni cu o mare experienta in domeniul turismului si in domeniul promovarii online (SEO), iar acesta confera un mare avantaj tuturor clientilor nostri, deoarece stim cat de variata este piata si ca pentru a simplifica sarcina oricarui turist in planificarea unei calatorii, trebuie sa gaseasca totul intr-un singur loc, iar asta este ceea ce ne dorim sa va oferim. Ofertele noastre sunt compatibile oricarui buget si oricarui tip de calatorie, dar mai ales, va stam la dispozitie in a va ajuta sa alegeti cele mai optime variante pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastra.