Hoteluri

Hotel Lifeharbour Limanu Verificat

0 / 5
de la €49 pe zi
Printează

Hotel Lifeharbour Limanu este o stare de spirit, locul in care atat pasionatii de navigatie cat si cei care isi doresc doar o evadare din cotidan, regasesc armonia cu natura, o oaza de liniste si libertate totala.

Concept unic de hotel in Romania cu toate camerele avand vedere catre port, cu terase sau balcoane proprii.

Hotelul are o capacitate de 40 locuri, camere duble cu pat matrimonial sau doua paturi.

Hotelul dispune de un ponton plutitor pentru clientii care doresc sa faca baie/plaja, precum si de Jacuzzi si sauna exterioara.

In componenta hotelului exista doua restaurante cu o capacitate totala de 170 locuri precum si o sala de cursuri de 50 de locuri.

Camerele sunt mobilate si decorate in stil rustic, cu grija pentru detalii. Fiecare camera dispune de climatizare, internet wireless, telefon si frigider.

O alta noutate absoluta oferita de LifeHarbour este posibilitatea unica de cazare pe ambarcatiunile marinei.

Cazare pe cele doua veliere Life si Magic, dar si pe atractia portului, Swift Trawlerul Harbour.

Va asteptam cu drag !

  • Preț de la €49 pe zi
  • Categorie listare Hoteluri / 4 Stele
  • Locație / Regiune Constanta/ Limanu
  • Facilitati Camere Aer Conditionat, Internet in Camera, Baie in Camera, Hartie igienica, Sampon, Sapun de corp, Sapun de maini, Camera cu TV, Canale satelit, TV cu ecarn plat, Uscator de Par, Dus, Frigider, Pat matrimonial, Paturi separate, Cos de gunoi, Podele cu parchet, Mocheta, Gresie- marmura, Priza langa pat, Perne fara puf, Balcon, Bellvedere, Vedere la mare,

Facilitati Locatie

Parcare privata, Parcare in apropiere, Camere cu aer conditionat, Frigider in Unitate, Internet Wireless, Sala de Mese, Living, TV in Living, Restaurant, Sauna, Jacuzzy, Terasa, Programe TV pentru copii, Camere pentru nefumatori, Zona de fumat

  • Persoana contact Receptie
  • Adresă Str. Marina Limanu, Nr. 1, Limanu, Romania

Adaugă o recenzie