Pensiuni

Cabana Coasta Tare Vila 2 Verificat

0 / 5
de la €65 pe noapte/ intraga capacitate
Printează

Cabana Coasta Tare Vila 2

Cabana Coasta Tare Vila 2 se aflã în satul Traisteni, comuna Valea Doftanei din Județul Prahova.

Traseul pe care se poate ajunge la aceasta este București – Ploiești – Câmpina – Valea Doftanei în numai 2 ore.

Cabana are 3 dormitoare, o bucãtãrie, o baie, un living de 32 metri pãtrați, o terasã acoperitã de 30 metri pãtrați și o terasã descoperitã de 50 metri pãtrați și asigurã cazarea a maxim 12 persoane.

Aceasta se aflã la altitudinea de 960 metri și nu are vecini.

Atentie ! Accesul catre Cabana Coasta Tare – Vila 2 se face din strada Nicolae Grogorescu (strada asfaltata) direct pe strada Nichita Stanescu.

GPS-ul de regula va directioneaza pe Strada Cucului, dar drumul este greu accesibil (off-road).

Organizãm excursii pe trasee în pãdure cu diferite grade de dificultate. Vara se organizeazã excursii cu cãruța la stânã.

  • Preț de la €65 pe noapte/ intraga capacitate
  • Categorie listare Pensiuni
  • Locație / Regiune Prahova/ Valea Doftanei
  • Facilitati Camere Internet in Camera, Baie in Camera, Baie comuna, Hartie igienica, Sampon, Sapun de corp, Camera cu TV, Canale satelit, Incalzire Centrala, Papuci, Bucatarie, Cuptor, Prajitor de paine, Zona de luat masa in aer liber, Frigider, Chicineta, Cuptor cu microunde, expresor de cafea, Ceainic, Pat matrimonial, Paturi separate, Pat King Size, Canapea, Cos de gunoi, Semineu, Intrare privata, Birou, Podele cu parchet, Priza langa pat, Perne cu puf, Perne fara puf, Vedere la munte, Vedere curte interioara, Vedere la gradina,

Facilitati Locatie

Parcare privata, Parcare in apropiere, Internet Wireless, Sala de Mese, TV in Living, Living, Zona de gratar, Gradina, Livada, Terasa, Pescuit, Loc de joaca in exterior, Camere pentru nefumatori, Camera speciala pentru miri, Camere izolate fonic, Zona de fumat

  • Persoana contact Dl. Razaroiu
  • Adresă Traisteni, Nr. 330, valea Doftanei, Jud. Prahova, Romania

Adaugă o recenzie