Pensiuni

Nadia Baile Felix Verificat

0 / 5
de la €18 pe zi
Printează

Camere de inchiriat Nadia Baile Felix este o vila cu 4 camere, din care 2 tip garsoniere, situata in statiunea Baile Felix, intr-o zona linistita.

Locatia se afla in apropierea Spitalului de Recuperare.

Camerele sunt elegante, spatioase, cu baie proprie pentru fiecare camera.

Garsonierele au bucatarie proprie, pentru celelalte 2 camere exista o bucatarie comuna cu sala de mese.

Bucatariile sunt dotate cu aragaz, tacimuri, vesela in dulapioare pentru fiecare camera, cafetiera, cuptor cu microunde.

Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, televizor si cablu Tv, frigider si masina de spalat.

Una dintre camere este dotata cu pat suplimentar permanent (canapea extensibila), iar la cerere se asigura pat suplimentar si pentru celelalte camere.

Vila Nadia Baile Felix dispune de loc de joaca pentru copii, foisor, gratar si parcare proprie.

  • Preț de la €18 pe zi
  • Categorie listare Pensiuni
  • Locație / Regiune Bihor/ Baile Felix
  • Facilitati Camere Internet in Camera, Baie in Camera, Baie comuna, Hartie igienica, Sampon, Sapun de corp, Sapun de maini, Camera cu TV, Canale satelit, TV cu ecarn plat, Uscator de Par, Bucatarie, Cuptor, Zona de luat masa in aer liber, Frigider, Cuptor cu microunde, Expresor de cafea, Ceainic, Pat matrimonial, Paturi separate, Canapea extensibila, Masina de spalat, Podele cu parchet, Mocheta, Gresie- marmura, Priza langa pat, Perne fara puf, Bellvedere,

Facilitati Locatie

Parcare privata, Parcare in apropiere, Incalzire centrala, Frigider in Unitate, Internet Wireless, Sala de Mese, TV in Living, Living, Zona de gratar, Baie din izvoare termale, Terasa, Bucatarie comuna, Loc de joaca in interior, Programe TV pentru copii, Camere pentru nefumatori, Zona de fumat

  • Persoana contact Boldor Vasile
  • Adresă Baile Felix, Nr. 63, Romania

Adaugă o recenzie