Pensiuni

Vila Ama Verificat

0 / 5
de la €14 pe noapte

Vila Ama

Vila Ama este amplasata pe malul raului Florei, intr-o zona foarte frumoasa si linistita in Valea Doftanei.

Locatia dispune de cablu si internet.

Vila Ama dispune la parter de :

bucatarie de 16 mp( complet utilata cu 2 figidere, Tv,aragaz,microunde,filtru cafea,vesela ) grup sanitar si de sala de mese cu Tv si combina muzicala.

La etajul 1 sunt 3 dormitoare cu pat matrimonial, fiecare dotate cu tv,2 dormitoare au baie propie,iar una avand baia propie pe hol.

La etajul 2 sunt :

-4 dormitoare cu Tv fiecare,

-1 dormitor are pat matrimonial plus un pat de o persoana,balcon, si baie proprie,

-1 dormitor avand baie proprie si pat matrimonial, doua camere au pat matrimonial si baie comuna pe hol.

La mansarda Vila Ama are 2 dormitoare cu tv si baie proprie una are pat marimonial , iar cealalta are in plus un pat de o persoana ,ambele au balcon.

La cerere va putem oferi gratuit patut pentru bebelusi.

Vila Ama are in curte un foisor, bancute cu mese, un gratar, ,loc de joaca pentru copii. De asemenea, exista o livada cu pomi fructiferi.

Parcarea masinilor la Vila Ama se face in fata vilei.

Pentru un grup privat cu persoane sub 20 ani ,este obligatoriu, ca grupul sa fie insotit de un adult care va raspunde de tot se se intapla.

Vila Ama – Valea Doftanei – obiective turistice

De vizitat merita Lacul Paltinoasa, Cheile Doftanei, Varful Secariei, Ruinele Bisericii Vechi, Rezervatia Glodeasa, Gospodarii Taranesti si Drumul Stanelor. Sa nu uitam de tabara de creatie plastica.

Pentru mai multe detalii, intrati aici.

Inceputurile popularii pe aceste meleaguri sunt incadrate in perioada medievala timpurie, daca tinem cont de artefactele gasite aici.

Acest spatiu a avut cativa factori hotaratori in construitea primelor asezari.

Cei mai importanti factori au fost adapostul oferit de paduri si faptul ca era apa in apropiere.

In Valea Doftanei la inceput s-au construit catune, iar aici oamenii au dezvoltat pastoritul si muncile in padure.

Cadrul natural al comunei in care este amplasata si Vila Ama, are multe variante turistice, fiind un mediu lipsit de poluare.

Catre nordul comunei relieful muntos este mai accentuat, unde putem admira frumusetea muntilor Orjogoaia, Radela, Cucioaia, Zanoaga, Baiu Mare.

Cand vorbim de Baiu Mare, vorbim si de Baiu Mic, Unghia Mare si Unghia Mica. Unghia Mare, are o particularitate, si anume: privita de la departare, seamana cu o piramida egipteana.

Tot aici putem vedea muntii Patru, Steiasa, Fundurile si multe clabucete inspre zona de sud.

Vila Ama – Valea Doftanei, vacanta perfecta !

  • Preț de la €14 pe noapte
  • Categorie listare Pensiuni
  • Locație / Regiune Prahova/ Valea Doftanei
  • Facilitati Camere Internet in Camera, Baie in Camera, Baie comuna, Hartie igienica, Sampon, Sapun de corp, Camera cu TV, Canale satelit, Bucatarie, Cuptor, Prajitor de paine, Zona de luat masa in aer liber, Frigider, Chicineta, Cuptor cu microunde, Ceainic, Pat matrimonial, Paturi separate, Patut copil, Pat King Size, Canapea, Cos de gunoi, Intrare privata, Priza langa pat, Perne fara puf, CD player, Bellvedere, Vedere curte interioara, Vedere la gradina, Accesibil doar pe scari,

Facilitati Locatie

Parcare in apropiere, Frigider in Unitate, Internet Wireless, Sala de Mese, TV in Living, Living, Zona de gratar, Gradina, Livada, Terasa, Bucatarie comuna, Jocuri, Carti, Jocuri pentru copii, Loc de joaca in exterior, Programe TV pentru copii, Camere pentru nefumatori, Zona de fumat

  • Persoana contact Paula
  • Adresă Str. Prundului, Nr. 493, Tesila, Valea Doftanei, Jud. Prahova, Romania

Adaugă o recenzie