Termeni de utilizare:
1. Introducere
Vă mulţumim pentru că aţi ales Serviciul Az-turism ce va este oferit de SC Eurotravell Business SRL.
Utilizând serviciul Az-turism, paginile de Internet şi aplicaţiile software Az-turism, inclusiv achiziţionând sau primind oferte limitate, încheiaţi un contract cu caracter obligatoriu cu compania noastră. Acordul cu noi include aceşti Termeni de utilizare împreună cu Termenii si conditiile regasite pe site. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii de faţă, vă rugăm să nu folosiţi “Serviciul Az-Turism” , termen care va fi utilizat in continuare simplu – “Serviciul”.
Avem plăcerea să vă punem la dispoziţie Serviciul nostru. Serviciul include publicarea anunturilor dumneavoastra din domeniul turismului.
Pentru a folosi Serviciul, trebuie să
(a) aveţi cel puţin 18 ani
(b) să aveţi dreptul de a încheia un contract cu caracter obligatoriu cu noi, să nu existe nicio lege care să vă împiedice. De asemenea, garantaţi că orice informaţie de înregistrare pe care o publicati pe site este adevărată, precisă şi completă, şi sunteţi de acord să o menţineţi astfel întotdeauna.
2. Modificarea acordurilor
Ocazional, putem opera modificări ale Serviciului şi ale acordurilor. Atunci când operăm modificări ale acordurilor pe care le considerăm importante, vă vom anunţa prin intermediul Serviciului . Continuarea utilizării Serviciului după operarea acestor modificări, reprezintă acceptarea de către dvs. a modificărilor şi recunoaşterea acestora.
3.Contul de utilizator
Pentru a beneficia de servicul si a publica un anunt, trebuie sa va creati un cont de utilizator.
Primul pas pentru crearea contului este sa apasati butonul inregistrare , aflat in partea de sus-dreapta a paginii Home. Ve-ti fi directionat catre o pagina in care trebuie sa completati un formular de inregistrare. Formularul de inregistrare cuprinde sectiunea de utilizator , unde trebuie sa completati un nume de utilizator sau username. Numele de utilizator poate fi orice denumire aleasa de dumneavoastra dar care sa nu fie vulgara, ofensativa sau discriminatorie pentru alti utilizatori. Urmatoarea sectiune din formularul de inregistrare este sectiunea in care trebuie sa completati adresa dumneavoastra de email.Adresa de email trebuie sa fie una valida pentru o ulterioara verificare a acesteia si pentru validarea contului de utilizator.
Urmatoarea sectiune este cea a parolei sau password, pe care il puteti allege dumneavoastra la libera alegere . Parola trebuie completata si in urmatoarea sectiune pentru a verifica scrierea corecta din sectiunea anterioara. Va rugam sa nu divulgati parola nimanui, nici macar la cererea personalului administrativ al site-ului www.az-turism.ro .
Bifarea casutei in care sunteti de accord cu termenii si conditiile acestui site , este obligatorie.
Ultima etapa a inregistrarii este apasarea butonului inregistrare.
Apasand butonul inregistrare sunteti directionati in contul dumneavoastra de utilizator si veti porni perioada de folosire a servicului gratuita sau Trial pentru 7 zile. Din contul dumneavoastra de utilizator puteti schimba optiunea gratuita a site-ului cu una potrivita pentru dumneavoastra . Aceasta optiune o aveti disponibila apasand butonul alege pachet care va directioneaza catre pagina cu prezentarea pachetelor . Va alegeti pachetul dorit si ve-ti fi directionat catre pagina de plata a pachetului.
Pagina de plata a pachetului cuprinde formularul de plata cu:
– Detaliile de facturare in care completati datele dumneavoastra (Nume, prenume, reg com si cui ul pentru persoane juridice , strada si nr, oras, cod postal, judet, tara)
– Procesorul de plati unde alegeti modalitatea de plata ( transfer bancar , plata cu card, plata paypall )
La final trebuie sa apasati butonul proceseaza plata . Veti gasi factura aferenta tranzactiei in contul dumneavoastra la categoria facturi.
Contul dumneavoastra va ofera si alte optiuni :
Adaugare de anunt – prin butonul adauga anunt puteti sa adaugat un anunt pentru proprietatea dumneavoastra (hotel,pensiune,apartament) ,sa faceti o oferta speciala ca si agentie de turism sau o prezentare a agentiei , sa dati spre inchiriere auto, sa faceti oferte de angajare personal,sa faceti oferte de asigurare sau sa anuntati un eveniment organizat.
Profilul meu – sa va personalizati profilul contului de utilizator , adaugand date despre dumneavoastra : Nume, prenume, adresa de email, o poza reprezentativa, conturi sociale (facebook, twitter,linkedin,etc), precum si detalii de facturare.
Anunturile mele – aici va puteti viziona si gestiona toate anunturile publicate de dumneavaostra.
Informatii – informatii diverse
Facturi – unde gasiti facturile dumneavoastra
Tranzactii – toate platile facute pentru pachetele premium alese.
Joburi – in aceasta sectiune vizualizati toate aplicatiile de job pe care le-ati primit de la utilizatori pentru locurile de munca vacante publicate de dumneavoastra.
Schimbare parola – aceasta optiune va da posibilitatea sa va schimbati parola contului de utilizator.
4. Adaugarea anunturilor
Din contul de utilizator apasati butonul adauga anunt si alegeti categoria in care faceti anuntul
Adaugarea anunt (hotel,pensiune,apartament )
Pasul 1 Titlul anuntului trebuie sa contina denumirea hotelului, pensiunii sau a apartamentului. (ex: Hotel Michelangelo)
Descriere – o scurta descriere (ex : Hotel Michelangelo se află în centrul orașului București, la 1 km de Parcul Herăstrău și Muzeul Satului, și este o unitate de cazare cu aer condiționat și WiFi gratuit în toate zonele. Se oferă parcare privată la un cost suplimentar.
Hotel Michelangelo are aer condiționat, living, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, laptop, DVD player și chicinetă dotată complet. Baia este dotată cu cadă spa și articole de toaletă gratuite.
Cel mai apropiat restaurant este la 100 de metri de proprietate, iar un magazin alimentar se află chiar după colț.
Palatul Parlamentului este la 2,5 km, iar gara principală se află la mai puțin de 1 km. Aeroportul Otopeni este la 7 km de proprietate.
Sector 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, muzee și explorarea centrului istoric.
Acesta este locul preferat de turiștii din Bucureşti, conform comentariilor independente.)
Imagine reprezentativa – incarcati cea mai frumoasa poza cu proprietatea dumneavoastra vazuta din exterior ( apasati add or upload file, incarcati o poza din calculatorul dumneavoastra , selectati-o si apasati butonul use this file )
Pasul 2 Brending – adaugati sloganul , culoarea si incarcati pe site sigla dumneavoastra.
Pasul 3 – alegeti tipul de banner care va fi afişat pe pagina de detalii pentru anunt. In functie de pachetul ales, veti avea mai multe optiuni : imaginea reprezentativa, o imagine facuta special de dumneavoastra pentru anunt, harta google, o prezentare video (mp4 sau o legatura youtube ), google street view sau google insight view , ultimile doua doar daca google va permite si are in baza lor de date optiunea respectiva.
Pasul 4 – galerie unde incarcati cele mai frumoase poze cu proprietatea dumneavoastra , atat din exteriorul ei cat si din interior (camerele in care se vor caza turistii) si chiar imagini cu detalii ( ex: o floare de la receptie, sau un tablou deosebit )
Pasul 5 – video – daca pachetul achizitionat va permite , aici puteti pune un film de prezentare al proprietatii incarcat din calculatorul dumneavoastra sau o legatura cu adresa de youtube unde se afla acesta.
Pasul 6 – pretul . Aici se pune cel mai mic pret pentru care puteti caza un turist ( ex -15 euro ). In urmatoarea casuta trebuie completat un sufix ( de ex – de la) si pretul va aparea publicat “de la 15 euro”. Urmatoarea casuta cuprinde sufixul in care se scrie unitatea de masura pentru care se aplica pretul ( ex: pe noapte si pretul va arata publicat “de la 15 Euro pe noapte “
Urmatoarea casuta – altul – o puteti folosi in cazul in care nu aveti un pret fix si trebuie sa faceti o oferta personalizata pentru fiecare turist in parte .Aici puteti scrie “ intreaba “ sau “ cere oferta” si in loc de pret va fi afisata doar optiunea dumneavoastra.
Pasul 7 . Selectati categoria din care face parte proprietatea dumneavoastra ( stelele atribuite de catre autoritati).
Pasul 8 . Localizati pe harta locul exact al proprietatii dumneavoastra . Acest lucru v-a ajuta enorm turistii sa va gaseasca usor . Selectati judetul sau localitatea sau scrieti in urmatoarea casuta adresa si pe harta google trebuie sa apara automat localizarea proprietatii.Daca semnul nu arata locatia exacta, il puteti muta cu mousul pana obtineti pozitia reala a proprietatii. Tot la acest pas , in functie de pachetul ales mai puteti activa google street view sau google insight view daca si google are aceste optiuni pentru locatia respectiva.
Pasul 9. Completati datele dumneavoastra de contact, email, telefon, website personal, numele persoanei de contact si adresa unitatii de cazare.
Pasul 10. Daca pachetul ales de dumneavoastra va permite aceasta optiune , la pasul 10 trebuie sa adaugati conturile de social media : facebook, twitter, etc.
Pasul 11. Daca exista un program in care unitatea dumneavoastra functioneaza, va rugam sa completati orele conform cu zilele saptamanii in care acesta se desfasoara , daca unitatea functioneaza non stop, atunci trebuie sa scrieti acest lucru in casuta “text customizat”.
Pasul 12. In cazul in care doriti sa faceti o oferta direct pe site , completati oferta dumneavoastra la configurari rezervare (perioada minima si maxima daca exista, minimul si maximul de persoane gazduite ) si cateva informatii aditionale privind check in – check out , sau alte informatii la alegerea dumneavoastra.
Pasul 13. Va rugam sa bifati facilitatile unitatii de cazare .
Pasul 14. Va rugam sa bifati facilitatile camerelor unitatii de cazare
Finalizarea anuntului se face apasand butonul Gata .
Anuntul este gata , acesta va fi publicat dupa ce este verificat in cel mai scurt timp de catre un administrator al site-ului si il puteti modifica din contul dumneavoastra de utilizator gasindu-l la categoria anunturile mele.
5. Conţinutul publicat de utilizator
Utilizatorii serviciului pot posta, încărca şi/sau plasa („posta”) conţinutul în Serviciu, inclusiv imagini, text şi compilaţii video („Conţinut de utilizator”). Dvs. purtaţi în exclusivitate responsabilitatea pentru orice Conţinut de utilizator pe care îl furnizaţi şi pentru toate consecinţele acestuia. Declaraţi că aveţi dreptul de a posta orice Conţinut de utilizator pe care îl postaţi în Serviciu, şi că un asemenea Conţinut de utilizator şi utilizarea acestuia aşa cum este descrisă în prezentul Acord nu: (a) încalcă prezentele Acorduri, legile aplicabile, proprietatea intelectuală sau drepturile de publicitate ale altora; sau (b) nu implică nicio afiliere, sprijin, aprobare sau colaborare din partea Az-Turism sau a oricărui artist, trupă, organizaţie sau individ fără acordul explicit în scris al acestora. Ne conferiţi dreptul neexclusiv, transferabil, sub-licenţiabil, fără redevenţe, la nivel mondial privind utilizarea oricărui Conţinut de utilizator pe care îl postaţi pe sau în legătură cu Az-Turism. Pe lângă drepturile conferite în mod specific în acest document, deţineţi proprietatea tuturor drepturilor, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală, asupra Conţinutului de utilizator pe care îl postaţi în cadrul Serviciului de publicitate Az-Turism.
Az-Turism nu monitorizează, nu inspectează sau nu editează Conţinutul de utilizator, dar îşi rezervă dreptul de a şterge sau a bloca accesul la orice Conţinut de utilizator din orice motiv sau fără motiv, inclusiv, fără a se limita la, Conţinutul de utilizator care, exclusiv la discreţia Az-Turism, încalcă aceste Acorduri. Az-turism poate recurge la aceste acţiuni fără o notificare prealabilă. Ştergerea sau blocarea accesului la Conţinutul de utilizator va fi exclusiv la discreţia noastră, şi nu promitem să ştergem sau să blocăm niciun Conţinut de utilizator specific.
Az-Turism nu este responsabil pentru Conţinutul de utilizator şi nici nu subscrie la vreuna din opiniile exprimate în Conţinutul de utilizator. În cazul în care credeţi că vreun Conţinut de utilizator încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, sau în cazul în care consideraţi că vreun Conţinut de utilizator nu respectă regulile pentru utilizatori sau că drepturile dvs. conform legilor aplicabile au fost încălcate în alt fel prin conţinutul de utilizator, vă rugăm să ne contactaţi la info@az-turism.ro .
Termenii de faţă nu sunt concepuţi pentru a conferi drepturi unei alte persoane cu excepţia dumneavoastră şi Az-Turism, şi în nicio altă circumstanţă termenii de faţă nu vor da naştere unor drepturi de beneficiar pentru terţe părţi. Lipsa din partea de aplicare a acestor Termeni sau a oricărei prevederi a acestora nu va anula dreptul Az-Turism de a face acest lucru.
6. Reguli pentru utilizatori
Am stabilit câteva reguli de bază pe care trebuie să le urmaţi atunci când folosiţi Serviciul, pentru a ne asigura că Az-Turism rămâne disponibil tuturor. Vă rugăm să respectaţi aceste reguli şi să încurajaţi şi alţi utilizatori să facă acelaşi lucru.
Az-Turism respectă drepturile de proprietate intelectuală şi are pretenţia ca şi dumneavoastră să faceţi acelaşi lucru. Aceasta înseamnă, de exemplu, că următoarele acţiuni nu sunt permise: (a) Copierea, reproducerea, copierea ilegală („spargerea”), înregistrarea sau punerea la dispoziţia publicului a oricărei părţi a Serviciilor sau a conţinutului Az-Turism furnizat prin Serviciile Az-Turism, sau orice utilizare a Serviciilor Az-Turism care nu este permisă în mod explicit prin aceşti Termeni; (b) folosirea serviciului Az-turism pentru a importa sau copia orice fişiere locale pe care nu aveţi dreptul legal de a le importa sau copia
Vă rugăm să respectaţi Az-Turism şi ceilalţi utilizatori ai Serviciului Az-Turism. Nu vă angajaţi în nicio activitate prin intermediul Serviciului şi nu încărcaţi un Conţinut de utilizator, inclusiv prin înregistrarea şi/sau folosirea unui nume de utilizator, care constituie sau include material care (a) este ofensator, abuziv, defăimător, pornografic sau obscen; (b) este ilegal sau conceput pentru a promova sau comite un act ilegal de orice tip, inclusiv, dar fără a se limita la, încălcarea unor drepturi de proprietate intelectuală, drepturi de confidenţialitate sau drepturi de proprietate ale Az-Turism sau ale terţelor părţi; (c) include informaţii personale ale unor terţe părţi sau este conceput pentru a solicita asemenea informaţii personale, (d) include conţinut maliţios cum ar fi malware, troieni sau viruşi, sau afectează accesul oricărui utilizator la Serviciu; (f) pretinde a fi o altă persoană sau induce în eroare cu privire la afilierea cu un alt utilizator, persoană sau organizaţie, sau este în orice alt mod fraudulos, fals, înşelător sau amăgitor; (g) foloseşte mijloace automate pentru a promova conţinutul în mod artificial; (h) implică trimiterea în masă de mesaje nesolicitate („spam”), email nedorit (junk), scrisori în lanţ şi altele asemănătoare afectează Serviciul Az-Turism, obstrucţionând Serviciul, sistemele sau reţeaua de computere Az-Turism, sau încercând să exploreze, scaneze sau să identifice vulnerabilitatea faţă de acestea, sau violează oricare din măsurile de securitate sau autentificare ale Az-Turism, sau (l) contravine Acordului, conform aprecierii Az-Turism. Sunteţi de acord ca Az-Turism să poată retrage numele dvs. de utilizator indiferent de motiv.
Vă rugăm să reflectaţi asupra conţinutului pe care îl faceţi public pe Az-Turism. Serviciul Az-Turism include funcţii sociale şi interactive, inclusiv capacitatea de a posta Conţinutul de utilizator, de a partaja conţinutul şi de a face publice anumite informaţii personale, aşa cum este descris mai detaliat în setările contului. Az-Turism nu poartă nicio răspundere pentru opţiunile dvs. de a face publice prin intermediul Serviciului anumite acţiuni sau materiale.
Parola dumneavoastră vă protejează contul de utilizator iar dvs. sunteţi unicul(a) responsabil(ă) pentru păstrarea acestei parole în confidenţialitate şi siguranţă. Înţelegeţi că sunteţi responsabil(ă) pentru orice folosire a numelui de utilizator sau a parolei în cadrul Serviciului. Dacă numele de utilizator sau parola se pierd sau sunt furate, sau în cazul în care credeţi că un terţ a avut acces neautorizat la contul dvs., vă rugăm să ne anunţaţi imediat şi să vă schimbaţi parola cât mai curând.
7. Încălcarea drepturilor de autor
Az-Turism respectă drepturile deţinătorilor de proprietate intelectuală.
8. Limitări şi modificări ale site-ului Az-Turism
Az-Turism va depune eforturi rezonabile pentru a menţine operaţional Serviciul Az-Turism. Cu toate acestea, anumite dificultăţi tehnice sau de întreţinere pot uneori să conducă la întreruperi temporare. Az-Turism îşi rezervă dreptul, periodic şi în orice moment, de a modifica sau sista, temporar sau permanent, funcţii sau opţiuni ale Serviciului Az-Turism, cu sau fără notificarea prealabilă, fără obligaţii faţă de dumneavoastră pentru orice întreruperi, modificări, sau sistări ale Serviciului Az-Turism sau ale oricăreia din funcţiile sau opţiunile sale. Înţelegeţi şi sunteţi de acord că Az-Turism nu are nicio obligaţie de a întreţine, face posibilă funcţionarea, face upgrade sau actualiza Serviciul, sau de a furniza tot conţinutul sau un anumit conţinut prin intermediul Serviciului.
9. Conturi de marcă
În cazul în care creaţi un cont Az-Turism în numele unei companii, organizaţii, entităţi sau mărci (un „Cont de marcă”): (a) termenii „dumneavoastră”, „dvs.“ şi „a, al, ai ale dvs.”, aşa cum sunt folosiţi în Termeni, se aplică atât dvs., cât şi mărcii (definite mai jos), de la caz la caz; şi (b) următorii termeni suplimentari se aplică utilizării de către dumneavoastră a Serviciului Az-Turism în aceste scopuri („Termenii contului de marcă”). În măsura în care există un conflict între aceşti Termeni ai contului de marcă şi ceilalţi Termeni, aceşti Termeni ai contului de marcă vor avea precădere, doar în ceea ce priveşte Contul dvs. de marcă.
În cazul în care vă creaţi un Cont de marcă, declaraţi şi garantaţi că sunteţi autorizat(ă) să oferiţi toate autorizaţiile şi licenţele indicate în aceşti Termeni şi obligaţi compania, organizaţia, entitatea sau marca în cauză („Marca”) să respecte aceşti Termeni. Az-Turism nu are nicio obligaţie de a promova profilul Contului de marcă şi îşi rezervă dreptul de a şterge sau de a bloca accesul la conţinutul sau profilul unui utilizator al mărcii, în conformitate cu aceşti Termeni.
10. Plăţi, anulare şi perioada de graţie
Dacă aţi achiziţionat un pachet plătit, aveţi dreptul să vă răzgândiţi şi să vi se restituie integral în cel mult sapte (7) zile de la cumpărare („Perioada de graţie”), dar numai dacă nu v-aţi autentificat şi dacă nu aţi început în alt mod să profitaţi de ele sau să le consumaţi.
Dacă aveţi un pachet plătit si anulaţi plata şi/sau reziliaţi Termenii, după terminarea Perioadei de graţie (acolo unde este cazul), şi/sau înainte de sfârşitul perioadei pentru care a fost achicitionat pachetul, nu vă vom rambursa nici o sumă plătită pachetul respectiv.
Az-Turism poate modifica periodic preţul pachetelor cu plată şi vă va comunica orice modificare de preţ. Schimbările de preţ pentru pachetele plătite intră în vigoare la reinnoirea pachetului. Continuarea utilizării Serviciului Az-Turism după modificarea preţului, reprezintă acceptarea noului preţ.
11. Durată şi reziliere
Aceşti Termeni sunt valabili pe toata durata existentei contului de utilizator,dar in cazul conflictelor , valabilitatea se extinde pana la stingerea tuturor obligatiilor si platilor chiar daca contul este suspendat sau sters. Az-Turism poate rezilia aceşti Termeni sau poate suspenda accesul dvs. la Serviciul Az-Turism oricând, având motive temeinice, inclusiv în cazul utilizării neautorizate de către dvs. a Serviciului Az-Turism sau a unei suspiciuni în acest sens, fie în cazul nerespectării Termenilor. Dacă Az-Turism suspendă accesul dvs. la Serviciul Az-Turism, sunteţi de acord ca Az-Turism să nu aibă nicio obligaţie sau responsabilitate faţă de dvs., iar Az-Turism nu vă va rambursa nicio sumă deja plătită, în limita maximă prevăzută de legile în vigoare. Pentru a afla cum să vă reziliaţi contul Pentru a afla cum vă puteți închide contul Az-Turism, contactați echipa noastră de asistență clienți folosind formularul de contact.
12. Garanţie
Ne străduim să furnizăm cel mai bune servicii posibile, dar înţelegeţi şi sunteţi de acord că serviciul Az-Turism este furnizat „așa cum este”, fără garanție explicită sau implicită sau condiții de orice fel. Folosiți serviciul Az-Turism pe propriul risc. Az-Turism nu recunoaşte nicio garanție sau condiție de vandabilitate, adecvare la un anumit scop sau ne-încălcare.
De asemenea, Az-Turism nu garantează, parţial sau în totalitate, nu sprijină şi nu îşi asumă răspunderea pentru nicio aplicaţie oferită de terţi şi pentru niciun conţinut al unor aplicaţii oferite de terţi, conţinut de utilizator sau alt produs sau serviciu promovat de către un terţ sau oferit de acesta în cadrul sau prin Az-Turism sau orice alt site prin hyperlink, sau prezent pe bannere publicitare sau alte tipuri de reclamă. Înţelegeţi şi sunteţi de acord că Az-Turism nu este responsabil şi nu are nicio obligaţie ca urmare a unei înţelegeri existente între dvs. şi terţi furnizori de aplicaţii, produse sau servicii promovate în cadrul sau prin Serviciul Az-Turism. Ca şi în cazul oricărei achiziţii a unui produs sau serviciu pe orice cale şi în orice mediu, trebuie să vă folosiţi judecata şi să daţi dovadă de prudenţă acolo unde este necesar. Nicio recomandare sau informaţie, verbală sau în scris, obţinută de la Az-Turism nu va crea o garanţie oferită de Az-Turism în această privinţă. Se poate ca unele aspecte ale acestui articol să nu fie valabile în anumite jurisdicţii.
13. Limitări
Sunteţi de acord că, în limita prevăzută de legile în vigoare, soluţia dvs. unică şi exclusivă pentru orice problemă sau nemulţumire faţă de Serviciul Az-Turism, aplicaţiile oferite de terţi sau conţinutul acestora este să dezinstalaţi orice program Az-Turism, aplicaţiile oferite de terţi sau conţinutul acestora.
În limita maximă prevăzută de legile în vigoare, SC Eurotravell Business SRL ,az-turism şi administratorii, acţionarii, angajații, agenții, directorii, filialele, afiliații, succesorii, cesionarii, furnizorii sau proprietarii săi de licență nu vor fi în nicio situaţie responsabili pentru (i) orice daune indirecte, speciale, incidentale, punitive, de exemplaritate sau conexe (inclusiv pierderea de utilizare, informații, afaceri sau profituri), rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul az-turism, aplicațiile oferite de terți sau conținutul aplicațiilor oferite de terți, indiferent dacă az-turism a fost avertizat de consecinţele acestor daune, şi chiar dacă despăgubirea nu își atinge obiectivul primar; (ii) responsabilitatea globală pentru toate revendicările referitoare la serviciul az-turism, aplicațiile oferite de terți sau conținutul aplicațiilor oferite de terți dincolo de sumele plătite de dvs. către az-turism.
Niciun aspect din aceste Acorduri nu elimină sau limitează răspunderea Az-Turism pentru fraudă, declaraţii false, deces sau vătămarea corporală cauzate de neglijenţa sa. Este posibil ca unele aspecte ale acestui articol să nu fie valabile în anumite jurisdicţii.
14. Integralitatea acordului
Aceste Acorduri reprezintă toţi Termenii şi condiţiile convenite de dvs. şi Az-Turism şi înlocuiesc orice acorduri anterioare referitoare la subiectul acestora, în scris sau verbal. Orice termeni şi condiţii suplimentare sau diferite referitoare la subiectul Acordurilor comunicate către Az-Turism în scris sau verbal sunt nule. Declaraţi că nu aţi acceptat Acordurile bazându-vă pe orice declaraţii verbale sau scrise făcute de Az-Turism care nu sunt incluse în Acorduri.
Vă rugăm să reţineţi totuşi că alte aspecte ale utilizării Serviciului ar putea fi reglementate prin acorduri adiţionale. Aceasta ar putea include, de exemplu, sau Perioade de probă gratuite sau cu preţ redus. Termenii şi condiţiile în cauză reglementează doar acel aspect al Serviciului la care se referă, sunt distincte de aceste Acorduri suplimentare, şi nu le înlocuiesc . În măsura în care există un conflict între acordurile respective şi prezentele Acorduri, Acordurile de faţă vor avea precădere, cu excepţia cazurilor contrare prevăzute în aceşti Termeni.
Ocazional vă putem oferi şansa de a participa la tombole, concursuri şi sondaje („Promoţii Speciale”) prin intermediul Serviciului. Promoţiile Speciale pot fi reglementate prin termeni şi condiţii care sunt separate faţă de aceşti Termeni. Dacă prevederile din termenii şi condiţiile unei Promoţii Speciale intră în conflict cu aceşti Termeni, termenii şi condiţiile separate vor avea precădere.
15. Clauza de separabilitate
Dacă oricare din prevederile Termenilor este considerată invalidă din orice motiv şi în orice măsură o asemenea invaliditate sau aplicabilitate nu va afecta sau invalida sau nu va face inaplicabilă în niciun fel celelalte prevederi ale Termenilor, prevederea respectivă va fi pusă în aplicare în măsura permisă de lege.
16. Alegerea legislaţiei aplicabile, a arbitrajului obligatoriu şi a locului de derulare
Cu excepţia cazului în care este solicitat în mod obligatoriu prin legea unui stat membru al Uniunii Europene sau orice altă jurisdicţie, aceste Acorduri sunt supuse legii Romaniei fără a se ţine seama de alegerea sau conflictele principiilor de drept. De asemenea, dvs. şi Az-Turism sunteţi de acord cu jurisdicţia exclusivă a tribunalelor de stat din Bucuresti, Romania pentru soluţionarea oricărei dispute, revendicări sau controverse apărute în legătură cu aceste Acorduri.
Dacă sunteţi un utilizator din afara granitelor Romaniei, următoarele prevederi de arbitraj obligatoriu vi se aplică şi dvs.:
Sunteţi de acord ca orice dispută, revendicare sau controversă ce decurge din Serviciul Az-Turism sau legată în orice fel de acesta sau de utilizarea acestuia, inclusiv prezentele Acorduri, să se decidă prin arbitraj obligatoriu. Sunteţi de acord ca Legea tarii in care domiciliati referitoare la Arbitraj să reglementeze interpretarea şi aplicarea acestei prevederi, şi ca atât dvs. cât şi Az-Turism să renunţaţi la dreptul la un proces cu juraţi şi dreptul de a participa într-o acţiune în justiţie colectivă sau de grup. Această prevedere de arbitraj va rămâne în vigoare şi după rezilierea acordurilor de faţă şi după închiderea contului de utilizator Az-Turism.
DVS. ȘI Az-Turism sunteți de acord că fiecare parte poate avea revendicări de la cealaltă parte doar individual, şi nu ca membru al unui grup sau în calitate de reprezentant sau în cadrul unei acțiuni în justiție prin reprezentant. În plus, niciun arbitru nu va combina revendicările oricărei alte persoane şi nu va putea dispune în alt mod asupra oricărei forme de acţiune de clasă sau grup. Dacă această prevedere specifică se dovedeşte a fi inaplicabilă în orice mod, atunci această secţiune referitoare la arbitraj va fi lovită de nulitate. Arbitrul nu poate dicta măsuri punitive sau o decizie declarativă.